dijous, 27 d’abril del 2017

Concurs de Booktrailers per a joves de 14 a 18 anys

Si teniu ganes de recomanar un llibre a través d'un vídeo, potser us pot interessar participar en el Concurs de Booktrailers per a joves de 14 a 18 anys. Si voleu saber les bases del concurs, qui l'organitza, els premis, els terminis... podeu consultar a  http://booktrailers.cat/
El Servei de Biblioteques conjuntament aamb la UOC i Catorze organtiza aquest concurs adreçat als joves de 14 a 18 anys, que té per objectius promoure la lectura entre els adolescents i joves, millorar la relació i serveis de les biblioteques públiques envers aquest públic, i fomentar el desenvolupament d’habilitat digitals, creatives i col·laboratives dels joves lectors. 

Un booktrailer és un petit vídeo publicitari que presenta un llibre de manera que capti l’interès de lector, amb l’ús de qualsevol tècnica audiovisual, des d’actors i rodatge fins a videoanimacions.

El 2013 va tenir lloc la primera edició, i el 2017 assolirà la seva quarta edició.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració d'agents diversos del món editorial, del màrqueting digital, de la cultura audiovisual i de la gestió cultural.