divendres, 22 de gener del 2021

BiblioLab: identitats en joc

PlayLab Ficcions Interactives, és un laboratori de creació de contes interactius i videojocs narratius, per a noies i persones LGTBI+ de 12 a 18 anys, que forma part de la convocatòria de projectes Bibliolab de la Diputació de Barcelona. L’objectiu és debatre sobre la igualtat de gènere i les problemàtiques que giren entorn d’aquesta com ara la violència masclista, la lgtbiqa+-fòbia, la invisibilització de persones LGTBIQA+ dintre de l’àmbit STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtica) o els rols, estereotips i representacions de gènere.


Donada la situació sanitària provocada per la COVID-19, les sessions es desenvoluparan de forma integral en línia. Arsgames Asociación Cultural (entitat organitzadora junt amb la biblioteca Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí), s'encarregarà de facilitar a les persones participants les instruccions necessàries per al correcte desenvolupament del taller mitjançant correu electrònic.
El taller es desenvoluparà els dies:

  • 18,19 i 26 de gener de 17.30 a 19.30 hores.

  • 2,9,16 i 23 de febrer de 17.30 a 19.30 hores.

  • 2 i 4 de març de 17.30 hores a 19.30 hores.


Per a les persones que no disposin d'un ordinador amb connexió a Internet, la biblioteca Mercè Rodoreda s'encarregarà de proveir-los d'un equip al mateix edifici, sempre que la situació sanitària ho permeti.

Per més informació: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJsVzWXUfg0k9QcDFi-js7cORlutZGPmQ_NiFTFd3m0lt_eg/viewform