dijous, 27 de maig del 2021

39 edició Còmic Barcelona

Cartell de Raquel Riba Rossy
Els propers dies 28, 29 i 30 de maig es celebra de forma Online la 39 edició Còmic Barcelona. L'edició presencial del Comic Barcelona es posposa definitivament a 2022.

Així doncs, el món de la vinyeta no l’atura i es trasllada al món digital, per a arribar a tothom a través de les seves pantalles, siguin tauletes, mòbils o televisors 4K.

Per a aquesta edició Comic Barcelona On Demand, hi ha previst diverses hores de programació en directe al llarg de tot el cap de setmana que es complementaran amb una sèrie de continguts sota demanda als quals es podrà accedir des del moment de la inauguració de l'esdeveniment virtual a la pàgina web www.comicondemand.es. El canal de YouTube de Comic Barcelona es transforma en una sales d'actes, amb una sèrie de propostes per a continuar divulgant la cultura comiquera. No faltaran autores i autors convidats que vindran a presentar els seus nous treballs o a debatre sobre les superheroïnes o el còmic underground. Les editorials també tindran el seu moment per a presentar algunes de les seves novetats més recents i potser fer alguns anuncis interessants per al futur.

Però hi haurà més sorpreses. Volem que el públic s'ho prengui com una festa, i per això s'han organitzat algunes activitats que van més enllà de les taules rodones. Amb la col·laboració de l’Escola Joso s'organitzarà un Royal Rumble, un combat entre diversos dibuixants que serà tan tens i intens com qualsevol pugna pel títol mundial de lluita lliure. El dissabte a la nit, en una sessió "golfa” molt especial amb la col·laboració de Devir Iberia, col·locarem quatre incauts autors i autores enmig d'una partida de rol que promet ser èpica: sabran defensar-se sense els seus llapis o el Photoshop?

El programa definitiu d'aquesta edició en línia s'anirà anunciant durant els pròxims dies https://www.comic-barcelona.com/ca/cartell.cfm