dijous, 22 d’abril del 2021

Recomanació d'abril

La lectura que us recomano aquest mes d’abril és L’atles de les sirenes: sirenes i criatures marines del món, escrit per Anna Claybourne i Miren Asiain Lora.

Per conèixer en profunditat el mite de la sirena, l’editorial Cruïlla ha editat un llibre que permet submergir-te a les profunditats marines per conèixer a fons aquests éssers aquàtics. Durant aquest viatge fantàstic visitaràs tots els continents de la terra i localitzaràs l'existència de sirenes precioses, com les selkies d’Escòcia, d’altres que fan por, com les ningyo del Japó, sirenes màgiques i misterioses, amb cos de dona i cua de peix, sirenes mascles, sirenes de doble cua, sirenes que són mig dona i mig foca, mig pop o mig dofí... Ara bé, totes aquestes criatures tenen una cosa en comú: apareixen en històries fascinants.

L’atles de les sirenes és un llibre ben editat, de tapa dura i gran format, on el text es complementa amb unes il·lustracions delicades de cert caire naïf. A més de tot aquest treball exhaustiu de recopilació de dades sobre el mite de la sirena arreu el món, les autores han introduït una sèrie de capítols tècnics més orientats a informar sobre on viuen les sirenes, la seva màgia, el seu origen... Només hi ha un però... algunes faltes ortogràfiques!!

Molt recomanat pels amants de la mitologia.

Bé, espero que gaudiu del llibre i... bona lectura!