dimecres, 6 de març de 2019

FLIC

Durant tot el mes de març se celebra a Barcelona el FLIC (Festival de literatures i arts infantil i juvenil) és un festival d’experiències i creació literària que convida a gaudir de la literatura i les arts. L’objectiu és promoure la relació entre les diverses arts a través de formats innovadors i experimentals, fomentant així la creació interdisciplinària i el foment pel gust literari, amb la participació de tots els agents implicats.
Ens apropa iniciatives internacionals a través del crossing art literari i posa especial atenció en incentivar l’acció literària en espais poc habituals, així com en fer-la arribar a públics amb risc d’exclusió social.
Es celebra a diverses ciutats de forma itinerant i té una programació per les famílies, un programa per a les escoles, per a joves creadors i una trobada professional.
El festival es durà a terme a diferents seus:
Per més informació (programació, activitats, horaris), pots consultar la pàgina web oficial del festival.Amb el carnet de la biblioteca pública pots gaudir dels següents descomptes:


Cap comentari: