diumenge, 31 de març del 2019

35è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya


El 35è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que se celebrarà a L’Amistat de Mollerussa de l’1 al 14 d’abril, tindrà l’aigua com a fil conductor. S’hi podran veure i tocar més de 5.000 libres a través de 7 exposicions i hi haurà una trentena d’activitats complementàries entre presentacions de llibres, sessions de contacontes i espectacles així com dues trobades professionals del sector de l’educació i de l’àmbit bibliotecari. Tota la informació està disponible a la web de l’Ajuntament deMollerussa.
Com cada any, el Saló també ha programat visites escolars, els infants i joves podran conèixer un escriptor/a o il·lustrador/a i els més petits gaudir amb les sessions de narració de contes. Es faran tres sessions diàries: a les 9.30, a les 11 i a les 15.30 hores. Per a les visites de primària i secundària aquest any hem convidat a: Cristina Losantos, Gusti, Pep Molist, Alegria Julià, Muriel Villanueva, Jordi Folck i Ivan Ledesma.
Ja tenim el programa per a les escoles i Instituts que vulguin visitar el Saló d'enguany!
Dates del Saló per escoles i instituts: de l’1 a l’14 d’abril de 2019
Lloc: Teatre L’Amistat de Mollerussa.
Reserves: del 6 al 14 de març de 2019, trucant al CRP del Pla d’Urgell (tel. 973 60 48 99), de 9 a 13 o de 15 a 17 hores. (Imprescindible)
Per més informació us podeu descàrrega l’arxiu de «informació pera centres educatius».