dijous, 5 de setembre del 2013

Vols participar a La Setmana? L'Institut n'és Ambaixador!

Tal com us vam informar a l'entrada del passat mes de juliol, l'Institut Miquel Biada és ambaixador de La Setmana del Llibre en Català, que es celebra a Barcelona del 6 al 15 de setembre.



La Setmana recrea una petita ciutat de la lectura que permet reconèixer la tasca d’editorials, llibreries i revistes i també de les biblioteques públiques a partir de diverses activitats per a públic adult i familiar.

Una oportunitat per trobar novetats, per recuperar antics fons editorials i alhora gaudir, a la fresca, d'activitats dirigides al públic familiar i adult, trobades amb autors, taules rodones i itineraris literaris.

Els alumnes del centre que aneu a La Setmana i deixeu la recomanació del llibre que més us agrada a la caseta d'informació, participareu en el sorteig de 5 samarretes de La Setmana. Amb totes les recomanacions es construirà el Gran Llibre de les Recomanacions de La Setmana, que es podrà consultar en format digital durant tot el curs 2013/2014 a la web http://www.lasetmana.cat/
Us animem a participar!

A més, l'Institut us repartirà 100 vals de descompte del 5% que podreu recollir a la Biblioteca la setmana vinent (malauradament, a hores d'ara encara no hem rebut el talonari). Són vals a repatir entre tota la comunitat educativa (alumnes, professors i PAS).