dimarts, 30 de novembre del 2021

Recomanació de novembre

La lectura que us recomano aquest mes de novembre és Filosofía para ser feliz: 10 filósofos, 10 visiones sobre el arte de ser feliz de Jean-Philipe Thivet, Jérâme Vermer i Anne-Lise Combeaud.

Últimament, la secció de filosofia té molt d’èxit a la biblioteca i això a fet augmentar el préstec de llibres sobre aquesta temàtica. Així doncs, veien​t aquesta popularitat, avui us recomano un llibre de filosofia que tracta sobre la felicitat.

Qui no ha pensat mai sobre la felicitat: què és? Es pot mesurar? com s’aconsegueix? s’acaba?...

Bo i que és un tema força transcendental, el llibre permet endinsar-te dins de deu teories sobre la felicitat formulades per grans pensadors de la filosofia occidental: Plató, Epicur, Sèneca, Montaigne, Descartes, Pascal, Kant, Bentham, Schopenhauer i Nietzche.

Un llibre que trenca amb la formalitat dels tractats filosòfics i es presenta com una novel·la gràfica, fresca i divertida, dirigida a qui no està familiaritzat amb les reflexions complexes.

Recomano aquesta novel·la gràfica a totes aquelles persones amb ganes de pensar i reflexionar sobre una de les claus de la vida: la felicitat.

Bé, espero que gaudiu del llibre i... bona lectura!