dijous, 3 de desembre del 2020

Recomanació de desembre

La lectura que us recomano aquest mes de desembre és La filla que no existia de Natalie C. Anderson.

Des de que la Tina té ús de raó recorda viure amb la seva mare a la gran mansió d’un important home de negocis. La mare és una refugiada que s’escapa del Congo i fa de minyona a Kenya, on la Tina i la seva germana petita, la Kiki, fan una vida normal.

Però tot canvia el dia que la mare apareix brutalment assassinada. La Tinta, només en 11 anys, decideix enviar a la Kiki a un centre de menors i ella malviu pels carrers, fent encàrrecs per a una colla de lladres. A partir d’aquest moment, una idea fixa guia les seves passes: venjar la mort de la seva mare costi el que costi. Aquesta venjança farà que la Tina es retrobi amb un passat ple d’experiències cruels i dures: màfies, explotadors d’or, persecucions, esclaves sexuals, contraban d’armes...

De ritme trepidant i accelerat, La filla que no existia és un thriller salvatge i commovedor amb una heroïna que us arrossegarà a la muntanya russa dels sentiments contrariats i al vertigen que produeixen les decisions perilloses en un entorn exòtic i violent.

Molt recomanable als amants de l’acció i trames complexes.

Bé, espero que gaudiu del llibre i... bona lectura!