dimarts, 13 d’octubre del 2020

Llegir és fantàstic


«Llegir és fantàstic» és una activitat virtual de la Xarxa de Biblioteqes Municipals de la Diputació de Barcelona. És una xerrada dirigida al públic juvenil. Està dinamitzada per Edgar Cotes i farà un recorregut sobre els grans clàssics del gènere fantàstic, que han enganxat generacions senceres de lectors, però també sobre tota una sèrie d’autors actuals dels quals no s’ha de perdre el rastre. També reflexionarà sobre quin valor afegit aporten els gèneres fantàstics en la literatura i quins són els grans temes que interpel·len tant als joves com als adults. Mitjançant Instagram, Edgar Cotes oferirà una xerrada interactiva que també servirà per orientar els joves sobre els seus interessos en els gèneres fantàstics i descobrir noves lectures per deixar-se endur pel fantàstic món de la lectura.


Data: 15/10/2020

Hora :19:00h

Durada: 50 minuts

Tipus de públic: Joves

Lloc: Biblioteca Virtual

Tipus d'activitat: Activitat virtual Es farà un directe a través del perfil de la Xarxa social d'Instagram (@bibliotequesXBM).

Pàgina oficial: https://bibliotecavirtual.diba.cat/detall-esdeveniment/-/contingut/337957/llegir-es-fantastic?utm_source=Butlleti&utm_medium=Correu&utm_campaign=5560&utm_content=Llegir%20%c3%a9s%20fant%c3%a0stic&Bloc=5#a5&But_Id=5560