dimarts, 2 de juny del 2020

Nou llibre de J.K Rowling

L'autora de la saga de Harry Potter, J.K. Rowling, ha sorprès tothom anunciant en el seu perfil de Twitter que ha publicat un relat nou. En aquest cas, però, no té res a veure amb la història de l'aprenent de mag.
És un conte de fades que només havia llegit als seus fills i ha recuperat del calaix -literalment, el tenia guardat en una capsa a les golfes- per oferir-lo online gratuïtament a tots els nens.
Aquest relat, titulat "The Ickabog", ha vist la llum en ple confinament pel coronavirus. Per ara, n'ha publicat els primers dos capítols.
La resta s'aniran publicant en aquesta pàgina web durant set setmanes, i acabaran el 10 de juliol. La narració es publicarà tant en llibre com en format electrònic i audiollibre al novembre, ha explicat Rowling.
A més, l'autora convida nens i nenes d'entre 7 i 12 anys a il·lustrar aquest conte tan especial. Rowling anirà penjant idees i suggeriments perquè els més joves deixin anar la seva imaginació.
Les il·lustracions afortunades tindran l'honor de sortir publicades en el seu relat i també de rebre com a premi llibres i contes. De moment, el concurs està obert al Regne Unit, Irlanda, els Estats Units, el Canadà, l'Índia, Austràlia i Nova Zelanda, però l'autora ha dit que "ben aviat" serà possible en altres països.
(Informació extreta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals)