divendres, 26 d’abril del 2019

Arts Libris

El 2019 ArtsLibris assoleix la desena edició, que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’abril com a colofó de la setmana en què la ciutat de Barcelona celebra el Dia del Llibre.
Aquesta edició d’aniversari presenta novetats importants. Per primer cop, la fira expandirà les seves activitats cap a altres espais i institucions de Barcelona, tot reforçant la seva vinculació amb la ciutat. Diversos artistes duran a terme projectes específics per a l’ocasió, i el cinema —en aquest cas, el documental— formarà part de la programació. A tot això s’hi sumen les edicions pròpies: un nou llibre d’artista per a la Sèrie AL, que ArtsLibris publica en col·laboració amb la Fundació Banc Sabadell i que aquest any el realitzarà Mariana Castillo Deball, i una edició limitada de guants i bosses dissenyats per Dora García i editats en col·laboració amb la Fundació Blueproject.
Així mateix, el 2019 ArtsLibris reforça, a la fira, la presència d’expositors internacionals, en particular iberoamericans, i prepara una nova secció dedicada a la publicació digital.