dilluns, 6 de novembre de 2017

Concurs de microrelats negres de La Bòbila


Fins el 24 de novembre
El Centre Cultural i la biblioteca la Bòbila convoquen la vuitena edició del Concurs de Microrelats Negres a través de Facebook, Twitter i Instagram. Els participants poden enviar els seus relats o fotografies fins a les 12 hores del dia 24 de novembre. L’objectiu del concurs és fomentar la creació de ficcions criminals i l’ús de les xarxes socials.
Els microrelats poden estar escrits en català o en castellà, amb una extensió màxima de 140 caràcters incloent-hi l’etiqueta #relatsnegres. Els participants a través de la plataforma Facebook han d’ajustar el text amb el comptador de caràcters que trobaran al blog de la Biblioteca la Bòbila  i penjar-lo a la pàgina de Facebook del Centre Cultural la Bòbila. Les persones que participin a través d’Instagram també hauran de fer servir l’etiqueta #relatsnegres.
Els concursants han de ser majors de 18 anys i participar des del seu compte de les xarxes socials. Poden presentar tants relats com vulguin, però només s’optarà a un premi per compte. Els textos han de ser originals i inèdits.
S’atorgaran quatre premis: dos escollits pels lectors i dos pel jurat. Els guanyadors rebran un lot de llibres de gènere negre i policíac. El veredicte es donarà a conèixer el 19 de desembre. Font: <www.digital-h.cat>