dimecres, 24 de març del 2021

Recomanació de març

La lectura que us recomano aquest mes de març és Migrants d’Eduard Altarriba.

L’editorial Bang amb la seva col·lecció «El meu món» ens torna a premiar a tots els lectors amb un llibre sobre la migració. Igual que en l’anterior publicació, Què és la guerra?, Migrants és una obra divulgativa de coneixement, on explica un tema d’actualitat des de tots els punts de vista.

De gran format i disseny atractiu, aquest llibre ens apropa de forma sintètica al tema de la migració, quines són les seves causes i conseqüències, i quins són els aspectes humanístics i legals que la concerneixen.

La senzillesa i l’exhaustivitat són dos dels trets característics del llibre que, juntament amb la informació gràfica (mapes, gràfics, esquemes, infografies) permeten al lector entendre el fenomen migratori de la humanitat.

Tal i com diu Mònica Baró a la revista Faristol «El llibre fa una mirada profunda a una situació difícil, pren partit pels milions de persones que, per les causes més diverses, es veuen obligades a abandonar la seva llar, i denuncia les contradiccions i la hipocresia que solen aparèixer en els discursos sobre aquesta qüestió».

Bé, espero que gaudiu del llibre i... bona lectura!