dimecres, 8 de juliol del 2020

Festival Nosaltres

Aquest estiu el Festival Nosaltres arriba a Mataró com a punt de trobada amb la cultura de proximitat després del confinament per la Covid-19.Festival Nosaltres és un cicle de cultural setmanal a Mataró per recuperar l’art i la cultura després del confinament.
El cicle està pensat com un conjunt d’activitats culturals de petit aforament de 50-60 persones a l’aire lliure. Els tipus d’acte que programarem seran diversos: des d’un recital de poesia, a un espectacle de dansa, passant per xerrades i concerts en acústic. Seran propostes diverses i interseccionals, basades en eixos com l’art, el feminisme o la transformació social. En horari vespertí però de durada limitada, per una convivència adequada amb els veïns.
El festival està organitzat per la productora Clack amb el suport de l’Ajuntament de Mataró i la col·laboració de diverses entitats de la ciutat.
Tota la informació relativa al ‘Nosaltres’ es pot consultar al web ‘Nosaltres.clack.cat’ i a l’Instagram @NosaltresFest, des d’on s’anirà informant amb el hashtag #NosaltresFest de les novetats del projecte durant els pròxims dies.