dijous, 28 de maig del 2020

SIOP 2020

Degut a l’emergència sanitària generada per la Covid-19 la SIOP 2020, la Setmana de la Informació i Orientació Professional, ha quedat suspesa. Bo i així, l’Ajuntament de Mataró ha proposat una SIOP alternativa, des de casa vostra, on podreu trobar les sortides formatives i educatives de la ciutat,els recursos relacionats amb la presa de decisions, la definició dels itineraris i altres eines de suport a la tasca orientadora.
Aquesta nova SIOP s’adreça a estudiants i persones que cerquen fer uns estudis i a l’equip de tutors i orientadors dels centres educatius. L’objectiu és ser una eina útil de recerca d’informació i disposar de material actualitzat i de primera mà, tant per fer consultes a nivell individual com per treballar la informació a les classes de tutoria dels diferents nivells educatius.
S’ofereix també la possibilitat d’atendre dubtes mitjançant un assessorament individual per part de personal expert municipal.
Per més informació, consulteu la pàgina oficial.
NOTA: Les informacions que apareixen al web sobre preinscripcions i altres dades poden veure’s subjectes a modificacions per tal de seguir les instruccions del Departament d’Ensenyament.