dimecres, 4 de març del 2020

Votacions Premi Protagonista Jove

Recordeu que a partir d'avui s'obre el periode de votacions de tots els llibre del Premi Protagonista Jove. Tenou temps fins el 15 de maig. Recordeu que:
  • S'haurà de donar a cada llibre una puntuació: 3 per al més ben valorat, 2 per al segon i 1 per al tercer. No es podrà donar la mateixa puntuació a més d'un llibre.
  • Les votacions s’emetran a través de la pàgina web del ClijCAT. Per accedir a l’espai de votació caldrà usar l’usuari i la clau d’usuari establerts en el moment de la inscripció que s’enviaran conjuntament amb la resta de dades de la inscripció a través d’un Correu número. Un cop dins l’espai de votació, caldrà fer ús de la clau de votació que es facilita un cop admesa la inscripció, a través d’un Correu número 2. Aquesta clau de votació haurà de ser activada, prement l’enllaç que consta al correu número 2. És molt important que tots els centres, biblioteques i llibreries que s’inscriguin conservin els dos correus fins al final.
  • Les votacions hauran de ser col·lectives, per tant recolliran la suma de tots els vots que els Jurats hauran atorgat a cada llibre.
  • El veredicte del 24è Premi de Literatura «Protagonista Jove» es farà públic el dia 30 de maig del 2020.