dimecres, 15 de gener del 2020

Recomanació de gener

La lectura que us recomano aquest mes de gener és Germanes, gossos, friquis i altres espècimens de Maite Carranza i Júlia Prats.
La Marina, de forma improvisada, ha d’anar a passar unes setmanes a casa d’una família irlandesa per aprendre anglès. Com cada estiu, aquesta estada a Dublin és per l’Àngela, la germana gran de la Marina, però un brot de varicel·la obliga a la família fer un canvi de plans per no perdre els diners del viatge... la perfecta i angelical Àngela és suplantada per la Marina. A partir d’aquí la novel·la és un deliri, on el sentit de l’humor i les situacions divertides, enrevessades i absurdes generen un ritme trepidant que atrapa al lector.
El to fresc, desenfadat, amb tendència a els embolics i ple de complexes de la Marina donen el toc únic a la història, que es veu complementat per un seguit de personatges secundaris molt peculiars, com en Ciceró, un autèntic friqui dels jocs d'ordinador, o el guapíssim Patrick el nòvio de la seva germana o els gossos de Mrs. Higgins, les màfies, els activistes animalistes...
Comèdia esbojarrada, d’intriga, amor i humor, plena de malentesos en la qual ningú és el que sembla. Us asseguro que té els ingredients necessaris per passar una bona estona.
Bé, espero que gaudiu del llibre i... bona lectura!