dimecres, 3 d’octubre del 2018

Recomanació d'octubre

La lectura que us recomano aquest mes d'octubre és Imaginaris d’ A.F. Harrold.

De coberta suggerent, bonica i original, Imaginaris explica la historia d’en Rudger el millor amic imaginari de l’Amanda. De fet, en Rudger existeix gràcies a l’Amanda que l’ha escollit per ser el seu company de jocs. Els dos nens són feliços i conviuen el dia a dia d’una forma intima, molt personal i única, fins que un dia apareix el senyor Bunting i la seva tenebrosa nena imaginaria. A partir d’aquest moment, la novel·la guanya ritme i intriga, ja que els protagonistes són separats i només junts podran lluitar contra els xucladors d’imaginaris.

A tota aquesta història, cal sumar-hi l’edició molt acurada i de tapa dura de Blackie Books. El llibre té un valor afegit, el text és acompanyat per unes il·lustracions a color de l’artista Emily Gravett que complementen la història.

Imaginaris és un llibre fresc que parla sobre la pèrdua, la identitat i l’amistat. Però sobretot, és un elogi a la infantesa, a la fabulació i a la capacitat de creure i viure tot allò que s’imagina. Bo i que, Imaginaris s'emmiralla en els grans mestres de la imagainació, com Dalh, Rodari o Ende, encara li queda molta distància per convertir-se en un clàssic. 
Lectura especialment recomanable als alumnes de primer d’ESO.

, espero que gaudiu del llibre i... bona lectura!

1 comentari:

jamesfo8376 ha dit...

An interesting dialogue is price comment. I believe that you need to write extra on this subject, it might not be a taboo subject but usually persons are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers casino play