dimecres, 7 de març de 2018

Quim Monzó, Premi d'Honor de les Lletres CatalanesL'escriptor barceloní Quim Monzó (1952) ha sigut distingit avui amb el 50 Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, que concedeix l'associació Òmnium Cultural. Així ho ha anunciat el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri. Jordi Cuixart, president de l'entitat, va enviar la setmana passada una carta a Monzó anunciant-li la concessió del premi.
El guardó s'entregarà en un acte el 4 de juny al Palau de la Música Catalana, concebut com a homenatge al guanyador i amb l'objectiu de divulgar la seva obra.
Autor de més d'una vintena de llibres que han sigut traduïts a 20 idiomes, Quim Monzó ha rebut reconeixements com el premi Prudenci Bertrana de novel·la, el premi Crítica Serra d’Or, el Premi Nacional de Literatura i el Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre en Català, entre altres.
A la biblioteca disposem de les següents obres: El millor dels mons; El perquè de tot plegat; La magnitud de la tragèdia; L'illa de Maians; Olivetti, Moulinex, Chaffoteaux et Maury; Tot és mentida.

Cap comentari: