divendres, 20 d’octubre del 2017

Cartellera: cinema i literatura

Xavier Gens ha dirigit la pel·lícula basada en la novel·la d'Albert Sánchez Piñol.

La pell freda és un malson. Amb aquestes poques paraules, Albert Sánchez Piñol ha resumit la seva novel·la. És un malson per al protagonista i també ho podrà ser per a tu, que t'endinsaràs en un món fantàstic ple de sorpreses per descobrir uns personatges amb uns caràcters que són antics com la vida mateixa.

La pel·lícula és una gran coproducció internacional que s'estrena el 20 d'octubre a les sales de cinema. Es presentaran escenaris inquietants i criatures estranyes, amb Aura Garrido al repartiment, al costat de Ray Stevenson i de David Oakes i ocuparà un lloc destacat en la 50a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

En una illa perduda enmig de l'oceà, dos homes es defensen, nit rere nit, protegits en un far, del setge d'unes estranyes criatures marines. Sotmesos a l'extrema tensió, sense entendre les raons de l'atac, hauran de replantejar-se com enfrontar-se al desconegut. La captivitat i la contínua lluita per la supervivència porten a un viatge al centre de les entranyes de l'illa, on es barreja lucidesa i alienació, rebuig i desig, crueltat i amor cap al desconegut.

Si voleu llegir el llibre, el tenim disponible a la biblioteca del centre.