dijous, 3 de març del 2016

Premis literaris a Mataró: Helena Jubany i Manuel de Pedrolo

Enguany podeu participar a dos interessants concursos literaris:
-16a edició del Premi de Narrativa de Ciència-Ficció Manuel de Pedrolo, Ciutat de Mataró. El concurs està organitzat per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, la Xarxa de Biblioteques de Mataró i la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia i està dotat amb 2.500 €.
Poden participar majors de 16 anys que no hagin resultat guanyadors de les darreres 4 edicions. La temàtica, sempre lligada a la ciència-ficció, és lliure i el relat ha de tenir una extensió entre 150 i 200 pàgines.
Els treballs concursants s’han de presentar a les oficines de la Direcció de Cultura entre els dies 18 i 22 de maig del 2016. 
Més informació i bases al següent enllaç: Premi Manuel de Pedrolo

Novena edició del Premi Helena Jubany de narració curta. El premi està dotat amb 3.000 € i l’obra guanyadora es publicarà en el diari Ara.
Hi podran optar tots els treballs consistents en narracions curtes o reculls de contes inèdits, originals i escrits en llengua catalana que tinguin, en conjunt, una extensió d’entre 10 i 20 fulls. Les obres presentades han d’anar adreçades a un públic que tingui de 12 a 99 anys i la data final de presentació dels originals és el proper 1 d’octubre. 
Més informació aquí: Premi Helena Jubany