divendres, 27 de novembre de 2015

Lectura recomanada pel mes de novembreJones, Gareth P. Constable & Toop. Anaya.
De coberta suggerent, original i que convida a fer-hi una ullada, la lectura que us recomano aquest mes de novembre és Constable & Toop escrita per Gareth P. Jones.
Sota aquest títol encriptat hi trobareu una novel·la que tracta sobre fantasmes... bé, sobre fantasmes i humans i funeràries, cases encantades, mediadors, exorcismes  i un llarg etcètera de fenòmens paranormals. El nexe entre el món dels humans i el món dels fantasmes és Sam Toop, que té la capacitat de poder veure i comunicar-se amb els morts. Gràcies a aquest do, Sam descobreix que una plaga terrible (la Purga Negra) afecta tota la ciutat de Londres i posa en perill els dos móns.
Un aspecte que m’ha cridat força l’atenció aquest llibre ha estat la seva estructura. Constable & Toop té 390 pàgines, organitzades en 77 capítols. Pot semblar una lectura feixuga i llarga, però no és així. L’autor, a través de capítols molt breus (tres o quatre pàgines), aconsegueix dotar de ritme i dinamisme a tota la trama. A més a més, en cada capítol, l’autor presenta una història i un personatge que anirà desenvolupant a mesura que avança l’argument. En el desenllaç, tot s’interrelaciona oferint unitat a la narració.
Com veieu, Constable & Toop és una novel·la original, ben construïda, ambientada a Londres de finals del segle XIX  i que t’atrapa des del principi per l’entrellat d’històries que inclou.
Bé, espero que gaudiu del llibre i... bona lectura! 
Us passo el booktrailer divertidíssim que ha fet l'autor per promocionar el llibre :