dilluns, 29 de gener de 2018

BCNegra


El Festival de Novel·la Negra, BCNegra 2018, tindrà lloc del 29 de gener al 4 de febrer

BCNegra arriba a la seva 13a edició, de la mà d’un nou comissari: Carlos Zanón, que ha volgut mantenir la filosofia amb la qual Paco Camarasa va dissenyar i fer el Festival, apropant el gènere negre i policíac als carrers de la ciutat de Barcelona, i, al mateix temps, donar encara més importància als veritables protagonistes dels llibres: els escriptors.

L’edició d’enguany tindrà lloc del 29 de gener al 4 de febrer, concentrant així la participació dels escriptors en una setmana,i tindrà com a eix central un dels conflictes més actuals i preocupants que es genera a les nostres societats: l’assetjament. Aquest serà el leitmotiv del Festival sota el lema Gos petit mossega, que serà tractat des de diferents punts de vista (xarxes, gènere, escoles) i, per descomptat, com és abordat pels autors als seus llibres.

Es presenta una programació amb més de 36 activitats(entre taules rodones, converses, recitals, concerts),amb 28 moderadors i amb la participació de més de 80 ponents del nostre país i d’arreu de món. Entre els autors participants, destaquem la presència de James Ellroy, guardonat amb el XIII Premi Pepe Carvalho.
Per més informació, podeu consulta BCNegra 18