dimarts, 16 de juliol de 2013

L'Institut, ambaixador de la Setmana!


La Setmana del Llibre en Català és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes que apropen al lector les seves publicacions en català. Facilita el retrobament dels fons, presenta novetats i ofereix serveis de localització de llibres i eines per a fomentar la prescripció i recomanació lectora. Compta també amb la presència de les biblioteques públiques, veritables motors de la dinamització i l’accés a la cultura.
Enguany la mostra arriba a la seva 31a edició i continuarà treballant per a que la publicació i lectura en català s'obri al món. 

La Setmana serà a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona del 6 al 15 de setembre de 2013, essent els horaris: 
Divendres 6, de 17.00h a 21.30h
De dissabte 7 a dissabte 14, de 10.30h a 21.30h
Diumenge 15, de 10.00h a 15.00hI com serà la Setmana? Durant 10 dies l'esplanada de la Catedral esdevindrà la "Ciutat de la Lectura", amb les seves avingudes i places i les 32 casetes de fusta, on els expositors (de 15 llibreries i més de 40 editorials) i l'espai Quiosc.cat (espai de 100 m2 amb més de 100 revistes editades en català) ens convidaran a descobrir novetats i fons editorials.
Hi haurà presentacions, debats, lectures, concerts, hores del conte, recomanacions lectores, etc.

Aquest any l'Institut Miquel Biada serà ambaixador de La Setmana! Els alumnes del centre que aneu a La Setmana i deixeu la recomanació del llibre que més us agrada a la caseta d'informació, participareu en el sorteig de 5 samarretes de La Setmana. Amb totes les recomanacions es construirà el Gran Llibre de les Recomanacions de La Setmana, que es podrà consultar en format digital durant tot el curs 2013/2014 a la web http://www.lasetmana.cat/

A més, l'Institut us repartirà 100 vals de descompte del 5% que podreu recollir a la Biblioteca a partir del 2 de setembre. Us animem a participar!


Informació extreta de:
http://www.lasetmana.cat/