divendres, 19 de gener del 2018

Recomanació de gener

La lectura que us recomano aquest mes de gener és Serafina y la capa negra escrita per Robert Beatty.

Serafina, és una noia que viu amagada a la mansió dels Biltmore. El seu pare l’ha educat de tal manera que ningú conegui la seva existència. Per aquest motiu, la Serafina s’ha fet experta en sortir de nit i moure's sigil·losament pels passadissos, de mirar sense ser vista, d’amagar-se en llocs increïbles. De fet, coneix perfectament el dia a dia de la mansió; el traginar de criades, donzelles, cuiners, jardiners, mecànics... i la família Biltmore, que s’ha fet càrrec del seu nebot orfe Braeden.

En unes de les rondes nocturnes, Serafina es topa amb un misteriós i terrorífic personatge, l’home de la capa negra, que s’ha engolit a una nena. A partir d’aquí, la Serafina decideix sortir del seu amagatall i intentar aturar la onada de desaparicions d’infants. En aquest moment, la Serafina haurà d’enfrontar-se a la identitat de l’home de la capa de negra i a la seva pròpia. Per què Serafina sempre ha tingut l’habilitat de reptar, de veure-hi a la foscor, d’ensumar i escoltar el rastre de petits animalons?

Serafina y la capa negra és una novel·la plena de misteris i acció, tota embolcallada dins d’un clima de por que et transporta al món dels contes clàssics infantils, on la presencia del bosc i de l’home del sac són elements malèfics.

Bé, espero que gaudiu del llibre i... bona lectura!